Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/a/c/7/mortenrogvi.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4691 Muligheder med hypnoterapi | Rogvi Hypnose Warning: A non-numeric value encountered in /customers/a/c/7/mortenrogvi.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/c/7/mortenrogvi.dk/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/c/7/mortenrogvi.dk/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/c/7/mortenrogvi.dk/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/c/7/mortenrogvi.dk/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

MULIGHEDER MED HYPNOTERAPI

RYGESTOP

I takt med at der bliver skruet op for oplysningskampagner og sundhedskampagner om risikoen ved rygning, så vælger mange at holde op med at ryge, nogle rygere har røget 40 Cecil om dagen i fyrre år og vælger ved egen vilje at stoppe fra den ene dag til den anden.

Men det er langtfra alle der kan stoppe på den måde, nogle rygere har flere mislykkede rygestop bag sig… Men har stadig et brændende ønske om at holde op, men ved ikke hvordan, da der er oplysningskampagner og reklamer om nikotin tyggegummi, plastre, rygestops kurser, e-cigaretter.. Ja listen er lang og intet virker, fordi de bliver bare påduttet endnu en vane eller afhængighed i form af andre præparater, og det er IKKE at stoppe. Det  er at overføre sin afhængighed til en anden afhængighed.

Med hypnose kan jeg hjælpe dig hvis DU ønsker at blive røgfri! Og hvorfor skulle det være umuligt for dig når det er muligt for andre?

Husk at det skal være DIT eget ønske om at holde op med at ryge og ikke andres, så er du allerede halvvejs…

Med hypnoterapi fralægger du dig de uønskede vaner og jeg kan garantere dig en masse sparede penge som du kan bruge på røde bøffer, rejser eller dine børn, lige hvad du ønsker.

Og sidst, men ikke mindst får du et bedre helbred, hvor din smagsløg og lugtesans bliver som nye, dine lunger og din kondition bliver forbedret og du har din stolthed over at have valgt at være ikke ryger.

ANGST

Er du en af de 200.000 danskere der lider af angst, af den ene eller den anden form?

Angst er for mange så enorm en hindring, at det gør ganske almindelige hverdags opgaver, kan være en kæmpe barriere eller blokering for en angst ramt. Er du en af de mange danskere der lider af en så svær grad af angst at du har svært at komme ud blandt andre mennesker (social angst eller panik angst) så tilbyder jeg at komme til dig og behandle dig i eget hjem hvor du føler dig godt tilpas og tryg. (Se mere under priser)

Måske du ikke engang ved hvad årsagen til din angst er, i forbindelse med behandlingen er årsagen irrelevant, og i hypnosen vil vi sammen finde frem til DIN årsag til angsten og fjerner angsten så du kan få livsglæden tilbage, og komme ud og opleve det DU gerne vil opleve…

Du kan lade angsten fordufte med hypnose, så du kan nyde dit liv.

KÆRESTESORG

Som alt sorg, kan kærestesorg gøre at man sidder fast i et negativt tankemønster, på hvad der mon gik galt, hvad skulle jeg have gjort om, hvorfor skete det hele, hvad har jeg dog gjort osv. Fælles for alle de eksempler er at man ser tilbage, og ser noget mere tilbage og igen! Hypnose er utrolig effektivt til at se FREMAD så du kan nå derhen hvor du ønsker at være fremadrettet ALLEREDE NU! Så du ikke længere hænger i fortiden, men slipper sorgen, griber glæden og går fremtiden i møde i dag..

FLYSKRÆK (eksempel på Fobi)

Flyskræk kan opleves som en stærkt generende angst for at lette eller lande med et fly.

Flyskræk kan også give en meget ubehagelig følelse i kroppen, hele fly turen igennem. Nogle får allerede op til rejsen en diffus angst og for andre kommer den så snart de er i lufthavnen. For nogen fylder ubehaget så meget, at man helt undgår at rejse med fly.  Ca. 20 % af alle danskere lider af flyskræk i varierende grad, og det er dermed en af de hyppigst forekommende enkelt fobier.

Når man har en fobi, f.eks. flyskræk skyldes det en blokering i ens ubevidste sind, som gør at man automatisk reagerer uhensigtsmæssigt med angst over for `alt` der har med at flyve at gøre. Så uanset hvor meget man prøver, så kan man ikke styre sin reaktion (angst/frygt) med sit bevidste sind, selvom det er ens højeste ønske.

Med hypnose får man kontakt til årsagen på fobien og opløser blokeringen, og alt den energi og alle de kræfter man har lagt i at være bange og fokusere på fobien, kan fremadrettet bruges konstruktivt og positivt i ens hverdag.

Hypnose er bevist at være den mest effektive metode til at behandle flyskræk med.

STRESS

Stress påvirker ikke kun den stressede, men også familie, venner og arbejdskollegaer. Hvis ikke man tager stress og stress symptomerne alvorlige, kan det få alvorlige konsekvenser for helbredet.

Vi får alle forskellige grader af symptomer, når vi er stressede. Nogle får fysiske symptomer som ondt i maven eller bliver anspændte og får hovedpine, andre får mere psykiske symptomer og bliver triste. Mens andre får mere adfærdsmæssige symptomer som for eksempel søvnløshed.

Stress er signaler fra hjernen som fortæller, at der er noget galt og at der bør gøres noget.
Nedenfor er nogle af de hyppigste stresssymptomer nævnt:

Fysiske symptomer

 • Hovedpine
 • Hjertebanken
 • Indre uro
 • Nedsat potens
 • Vægttab
 • Hyppige infektioner
 • Mavesmerter
 • Forværring af kronisk sygdom

Psykiske symptomer

 • Nedsat humoristisk sans
 • Træthed
 • Hukommelsesbesvær
 • Irritabilitet
 • Ulyst
 • Koncentrationsbesvær
 • Depression
 • Angst

Adfærdsmæssige symptomer

 • Øget sygefravær
 • Søvnløshed
 • Aggressivitet
 • Uengagerethed
 • Hyperventilation
 • Nedsat præstationsevne
 • Ubeslutsomhed
 • Øget brug af stimulanser

Stress er ubehageligt i alle former, og selv den sværeste grad af stress, kan behjælpes med hypnose.
Symptomerne forsvinder hurtigt igen, når vi føler, at det hele kører for os igen. Den oplevelse får du i hypnose, og det integreres i dig så længe du har brug for det.

JALOUSI

Under hypnose kan du – bevidst eller ubevidst – afklare de undertrykte tanker og følelser der ligger til grund for din jalousi.

Jalousi er en ubehagelig følelse. Typisk føles det som en blanding af vrede, tristhed og frygt.
Hypnose er et fantastisk redskab til at arbejde med følelsesmæssige problemer som jalousi.

Med hypnose kan du bearbejde og frigøre dig selv fra tidligere oplevelser og følelser, der har holdt dig fast i jalousien. Du kan derfor med hypnose styrke selvværdet og endelig være klar til at modtage den kærlighed der er til dig.

SELVTILLID-SELVVÆRD-SELVFØLELSE

Selvværd handler om hvad vi selv synes vi er værd som mennesker. Synsvinklen er vigtig, men selv her kan vi let snyde os selv, for ser vi det fra vores egen synsvinkel? Eller fra hvad vi har hørt folk sige om os? Eller hvad vi tror andre synes om os?

Tør vi i det hele taget lade denne sætning: Hvad er vi selv værd? Bundfælde sig i os og mærke efter hvad vi egentlig synes om os selv?

Svaret kan være noget mudret og uklart, og derfor vil vores entre ud i verden også være mudret.  Det kan være temmelig omsiggribende med et lavt selvværd, som udgangspunkt her i verden.

Selvværd og selvtillid bruges ofte i flæng og som om det var det samme, men der er en verden til forskel. Man kan derfor sagtens have selvtillid, uden at der er et særlig stort selvværd tilstede.
Selvtilliden er vores facade udadtil, som kan opretholdes gennem ydre ting som penge, magt og status, mens selvværd netop er en afpilning af disse elementer. Utryghed og vagtsomhed er også udløbere af det lave selvværd. Personen føler at han eller hun er nødt til at kende alles tanker, for at være sikker på at der ikke nogle der tænker dårligt om personen.

Det panser som personen har opbygget omkring sig i årenes løb, har også tjent et positivt formål, nemlig at beskytte individet mod at se smertefulde oplevelser i øjnene. Jeg arbejder derfor med omprogrammering af din selvopfattelse så vi sammen stabiliserer DIN grundforestilling om dig selv, så du også selv ser det enestående individ du uden tvivl er. Hypnose viser vej til disse gemte lag af sindet, og får dem frem i lyset, hvor de hører hjemme, og hvor de kan blive belyst fra alle vinkler.

HYPNOSE OG FOBIER

Fobi stammer fra det græske phobos som betyder flugt eller frygt.

Her er 10 eksempler på fobier

1. Edderkopper (Araknofobi)
2. Højdeskræk (Akrofobi)
3. Mørkeræd (Nyctofobi)
4. Små rum (Klaustrofobi)
5. Slanger (Ophidiofobi)
6. Flyskræk  (Aviofobi)
7. Tandlægeskræk (Odontofobi)
8. Torden/lyn (Astrafobi)
9. Bakterier (Mysofobi)
10. Hunde (Cynofobi)
 
Fælles for alle fobier er en uforklarlig uro eller angst, der dukker op i bestemte situationer og tidspunkter. Når man har en fobi er det frustrerende og yderst hæmmende, i nogle tilfælde kan fobien være så stærkt invaliderende at man bliver forhindret i selv de mest simple hverdags opgaver.

Karakteristisk for den fobiske reaktion, er at situationen prøves undgået, i alle aspekter af livet…
En direkte og effektiv måde at behandle en eller flere fobier, er hypnoterapi, man vender tilbage til den situation, som oprindeligt var årsagen til fobien. Her lære underbevidstheden, at situationen ikke var så farlig som man husker det. Du får værktøjerne til fremadrettet at kunne opføre dig rationelt og gøre som er bedst for dig i alle situationer, og stadig være fuldt opmærksom på ÆGTE fare.

VÆGTTAB

Alle mennesker kan tabe sig! Hvis du går med et ønske om at tabe dig, så er hypnose uden tvivl det bedste værktøj til varigt vægttab! Du har måske prøvet diæter, pulverkure eller suppekure, investeret i dyre produkter og fejlslåede slankekure?

Det er fordi det er en midlertidig løsning!

Selv hvis du når dit mål, vil de gamle vaner ligge lige under overfladen. Og du høre hurtigt dig selv sige; “Det er bare ÉN chokoladebar” eller “Jeg har været så god nu, at jeg godt lige må tage på pizzaria”. Det resultere i at selv når målet er nået, vil de dårlige vaner vende tilbage. Og dermed er det ikke et varigt vægttab.

Med hypnose ændre vi succesfuldt dine spisevaner, følelser og holdninger omkring spisning. Samtidigt vil du opleve et forhøjet energiniveau og et forøget selvværd. Hvis bare du har et ønske om at tabe dig og en tro på at det kan lade sig gøre for dig – og SELFVØLGELIG kan det lade sig gøre for dig, når det kan lade sig gøre for andre.

Husk at det skal være DIT eget ønske om et vægttab og ikke andres, så er du allerede halvvejs…

DU FÅ MERE ENERGI OG BEDRE SELVVÆRD OVENIKØBET

SEXLYST/IMPOTENS

De fleste potensproblemer og frigiditet begynder når kroppen eller sindet er blevet overbelastet.
Psykiske overbelastninger kan være stress, depression, træthed, præstationsangst, usikkerhed, jalousi, konflikter på arbejdspladsen, i familien eller i parforholdet.

Fysiske overbelastninger kan f.eks. være et for stort forbrug af alkohol, forhøjet blodtryk eller medicinske bivirkninger.

Du har måske prøvet andre metoder for at slippe af med din problematik uden effektive resultater. Måske har du endda prøvet noget hypnose uden holdbare resultater. Klassisk hypnose virker kun på ca. 10% af befolkningen og ofte kun i en begrænset periode. JEG bruger raffineret og avanceret hypnose teknikker, hvilket betyder at årsagerne til at du har potensproblemer, impotens eller er frigid bliver bearbejdet, så du får lysten igen og/eller kan holde rejsningen længere.

Forskellige erfaringer og resultater gennem de sidste 10 år viser at 70% slipper af med deres potensproblemer eller frigiditet, allerede efter to behandlinger og andre efter tre eller flere behandlinger.

I terapeutisk hypnose laves de justeringer, som DU ønsker. Det er dig, der fastsætter, hvad du ønsker at opleve i stedet for frygten. Det er dine ord og dine spørgsmål, der er i fokus, du har også den tryghed ved terapeutisk hypnose, at det kun er det som du vil justere som bliver justeret.

Med hypnose er det simpelt at vende uro til ro, usikkerhed til større grad af sikkerhed og frygt til forventning. Så hvorfor vente?

SMERTELINDRING

Det mange ikke ved, er at hypnose bruges som et effektivt, hurtigt og stærkt værktøj til at blive fri for rigtig mange lidelser, her iblandt migræne og andre former for smerter, både gentagende og kroniske.

Hovedpine/migræne kan opstå på flere forskellige måder i forbindelse af forskellige oplevelser i en persons liv.

Dette problem vil kunne afhjælpes hos en hypnoterapeut (Jeg anbefaler denne her hypnoterapeut) ved at gå tilbage til den hændelse hvor det hele skete og få forløst, underbevidste blokeringer.

Nogen personer går til lægen, og blive undersøgt fra top til tå og lægen finder intet problem, og årsagen til smerterne forbliver ukendte, dermed får patienten ingen konkrete svar eller nogen hjælp. Er man blevet tjekket af en læge og man enten ikke har fundet problemet eller du har fået at vide at det er psykisk, så er den bedste smertelindring man kan bruge hypnose.

Før i tiden blev hypnose også brugt til at gøre en person fuldstændig følelsesløs hvis man f.eks. skulle amputere et ben, tænk sig hvad det så kan gøre ved simple rygsmerter, fantomsmerter, sportsskader, hovedpine/migræne osv.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk