Warning: A non-numeric value encountered in /customers/a/c/7/mortenrogvi.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/c/7/mortenrogvi.dk/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/c/7/mortenrogvi.dk/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/c/7/mortenrogvi.dk/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/c/7/mortenrogvi.dk/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

ANBEFALINGER

Igår blev min krop og sind udsat for det mærkeligste jeg nogensinde har oplevet.

Jeg var overbevist om at jeg lige havde født et barn (og lagt det i garderoben), jeg var sniger-spion, jeg rev (ca 32-33) 1.000kr sedler i stykker, kunne ikke bevæge mig, ikke huske mit eget navn eller hvad tallet syv hed, var bange for et bælte og fik kørt en tur i sportsvogn – hvilket nok ikke sker igen foreløbig… for jeg har ikke noget kørekort. Det vildeste var dog, at jeg med glæde spiste et løg, som jeg var helt sikker på var en mango, og at det måtte være sidemandens løg der sveg i næsen.

Jeg har altid været meget skeptisk overfor hypnose, og tænkt, at det til en vis grad måtte være indøvet. Det er jeg nu overbevist om ikke på nogen måde er tilfældet.. Jeg sidder nu tilbage med en ‘Hvad fanden?’ følelse og en dyb respekt for faget. Tak for den sjoveste, særeste og mest mind fucking oplevelse længe!

Morten Liisberg Dyrsø

Da jeg aldrig har oplevet hypnose på egen krop før, men har haft undren og lyst til at prøve det, var det en spøjs men samtidig spændende og lærerig oplevelse for mig. Man kommer sig selv nærmere og kan kun undres over hvordan man ved hjælp af en dygtig hypnotisør og egen fantasi kan havne i de mærkeligste situationer! Jeg kan kun anbefale at få det prøvet af! Specielt hvis man er grænsesøgende og vil prøve noget spændende, sjovt og mystisk af.  Man føler at man er i gode hænder!

Caterina Sofie Pantani Nielsen

Et forsinket tak for showet på Vikingepladsen i mandags. Meget modsat hvad jeg havde forventet af hypnose, var jeg ved 100% bevidsthed under showet så jeg fik mulighed for at få det hele med. Super underholdende og sanselig oplevelse!

Søren Thorsen

Rogvi is a truly unique and exciting mesmeric artist
his work is clever and magical
check it out!

John Kretzu

Morten’s Hypnose show kan helt klart anbefales hvis du vil have en god og sjov oplevelse og vil prøve dine grænser af det er lidt grænseoverskridende men på den gode måde men virkelig noget folk skulle prøve at opleve og at se :)

Amalie Eilama Jensen

En oplevelse med Rogvi som showhypnotisør, er en oplevelse uden lige.
At få folk til at udleve en masse scenarier og blande en god omgang komik ind i det, er en oplevelse uden lige. Jeg vil helst ikke afsløre for meget ud over at det ikke er småting, Rogvi kan få ud af sit publikum samt deltagere. Jeg vil helt klart anbefale et skønt show med a’Rogvi. De 90 minutter flyver som om det kun er 9 minutter.

Per Schreiber

Har du lyst til en anderledes og absolut morsom oplevelse?

Så er hypnose show noget for dig. Det er hylende morsomt. Jeg er åbenbart et letpåvirkeligt menneske, så jeg skulle da hypnotiseres.

Jeg har efterfølgende set billeder og kan kun svagt huske at have gjort nogle af disse ting, der bl.a. involverede en debat på kinesisk og drikke mig fuld af et imaginært glas. Det er altså hvad jeg har fået at vide efterfølgende, at jeg gjorde. Uanset hvad er det sjovt og du kan under hypnose ikke foretage dig noget, du inderst inde ikke vil. Hvis der er noget der er for grænseoverskridende for dig, så stopper din underbevidsthed dig ganske enkelt.

Prøv det! Det er super sjovt og man får et virkelig godt grin ud af det efterfølgende og dem der er tilskuere synes også det er sjovt, undervejs.

Mette Kirstine Nyboe Westenholz

Vi havde et fantastisk show i Faxe :) kan mere end varmt anbefales til andre, der ønsker en anderledes form for underholdning til dvs. Arrangementer.. Mystik, fantasi og sjov kombineret i et show.. Fem stjerner herfra !!!

Steffen Roosevelt Laugesen

hey rogvi jeg vil bare sige at dit show var helt vildt fedt. Helt ærligt troede jeg ikk på hypnose men så blev jeg det selv og det var sgu en oplevelse!

Casper Buddig

Det var et vildt sjovt og spænende hypnoseshow. Kan klart anbefales !

Nasser Elshayah

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk